Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale

de Luckycake in Prajituri, 26 Feb 2014 | 3053 vizualizari

 

Fructele de padure congelate pot fi minunate in prajituri!Incercati aceasta reteta si o sa va convingeti : este usor de facut si rapida , gustoasa…pe cat de repede o faci pe atat de repede dispare ;) .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 100 grame zahar
  • 100 gr unt topit
  • 75 ml lapte
  • 100 grame ciocolata alba taiata bucati
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri sirop de migdale(daca nu aveti puneti o lingurita de esenta migdale)
  • 100 grame fructe de padure congelate amestecate cu o lingura cu faina si 2 linguri cu zahar pudra
  • 50 gr fulgi de migdale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale:

Ouale le mixam cu zaharul pana acesta se topeste,adaugam laptele,untul si siropul de migdale,apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam pana la incorporare.Turnam amestecul in tava (eu am folosit tava siliconata si nu am avut nevoie de hartie de copt)tapetata cu hartie de copt ,deasupra presaram fructe ,ciocolata si fulgii de migdale.O dam la cuptor timp de 50 minute la 180 grade.


Cand e coapta o scoatem din cuptor,o lasam sa se raceasca si apoi o servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe de padure,ciocolata alba si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

03.03.2014, 23:39

Ce mult imi Plac migdalele crocante la prajitura

Luckycake 1

04.03.2014, 10:00

Completeaza bine blatul moale si pufos al prajiturii

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu unt şi fructe de pădure