Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 6 Mar 2011 | 19319 vizualizari

 

Este o reteta de post,tip negresa,doar ca i-am adaugat si gem

 

INGREDIENTE

  • 1borcan de gem de oricare fruct
  • 1cana cu zahar
  • 1pahar ulei
  • 3linguri cacao
  • 11/2borcan cu apa
  • 1lingura de bicarbonat stins cu otet
  • faina cat cuprinde,sa rezulte un aluat ca pentru chec
  • optional,miez de nuca sau stafide
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Toate ingredientele se amesteca fara ordine;


se pune in tava unsa si tapetata cu faina(eu folosesc hartia de copt),deasupra nuca sau stafidele,


se da la cuptor la foc moderat 30-40min,facandu-i testul cu scobitoarea;


dupa ce s-a racit,se taie si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ninina 1

18.03.2011, 12:24

Draga mea a iesit mai mult decat buna..........am recomandat.o si sorei mele.....plus ca saptamana asta am mai facut.o odata....
..iti multumesc mult.....e super delicioasa....si rapida de facut

ianculubita 1

18.03.2011, 16:55

nu-ti imaginezi cat ma bucur,parca as fi un copil;multunesc pentru aprecieri

adry88 1

11.06.2011, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie