Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 6 Mar 2011 | 19671 vizualizari

 

Este o reteta de post,tip negresa,doar ca i-am adaugat si gem

 

INGREDIENTE

  • 1borcan de gem de oricare fruct
  • 1cana cu zahar
  • 1pahar ulei
  • 3linguri cacao
  • 11/2borcan cu apa
  • 1lingura de bicarbonat stins cu otet
  • faina cat cuprinde,sa rezulte un aluat ca pentru chec
  • optional,miez de nuca sau stafide
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Toate ingredientele se amesteca fara ordine;


se pune in tava unsa si tapetata cu faina(eu folosesc hartia de copt),deasupra nuca sau stafidele,


se da la cuptor la foc moderat 30-40min,facandu-i testul cu scobitoarea;


dupa ce s-a racit,se taie si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ninina 1

18.03.2011, 12:24

Draga mea a iesit mai mult decat buna..........am recomandat.o si sorei mele.....plus ca saptamana asta am mai facut.o odata....
..iti multumesc mult.....e super delicioasa....si rapida de facut

ianculubita 1

18.03.2011, 16:55

nu-ti imaginezi cat ma bucur,parca as fi un copil;multunesc pentru aprecieri

adry88 1

11.06.2011, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu gaura