Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 6 Mar 2011 | 19247 vizualizari

 

Este o reteta de post,tip negresa,doar ca i-am adaugat si gem

 

INGREDIENTE

  • 1borcan de gem de oricare fruct
  • 1cana cu zahar
  • 1pahar ulei
  • 3linguri cacao
  • 11/2borcan cu apa
  • 1lingura de bicarbonat stins cu otet
  • faina cat cuprinde,sa rezulte un aluat ca pentru chec
  • optional,miez de nuca sau stafide
  • arome dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Toate ingredientele se amesteca fara ordine;


se pune in tava unsa si tapetata cu faina(eu folosesc hartia de copt),deasupra nuca sau stafidele,


se da la cuptor la foc moderat 30-40min,facandu-i testul cu scobitoarea;


dupa ce s-a racit,se taie si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

ninina 1

18.03.2011, 12:24

Draga mea a iesit mai mult decat buna..........am recomandat.o si sorei mele.....plus ca saptamana asta am mai facut.o odata....
..iti multumesc mult.....e super delicioasa....si rapida de facut

ianculubita 1

18.03.2011, 16:55

nu-ti imaginezi cat ma bucur,parca as fi un copil;multunesc pentru aprecieri

adry88 1

11.06.2011, 17:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi simple sau cu gem