Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 19 Mar 2013 | 2860 vizualizari

 

Daca tot am aceasta forma de silicon,zic hai s-o mai scot la treaba.....dar pentru ea,ar fi trebuit sa dublez ingredientele pentru ca este cam mare iar cand am scos-o s-a rupt; nimeni nu a observat, pentru ca nici nu s-a racit bine si era terminata.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 170 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 80 g unt moale
  • gem (sa nu fie prea subtire)
  • lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine ouale cu zahar pana rezulta o spuma albicioasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si praful de budinca, untul moale, iar la sfarsit adaugam cate putin lapte, pana ce compozitia devine ca o smantana mai groasa. Rasturnam aluatul in tava cu hartie de copt, iar din loc in loc punem cu lingurita gem si dam tava la cuptor 30-35 minute.


Dupa ce s-a racit o pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

19.03.2013, 21:38

Ce forma frumoasa are prajitura ta

loredanaaa 1

22.03.2013, 17:38

ce faina

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 18:05

minunata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu gem și nucă - rețetă de post