Prajitura cu glazura de visine

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2011 | 4738 vizualizari

 

Un desert raw pregatit de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 cani de nuca hidratata 4 ore
  • 10 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao cruda
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 2 cani de caju hidratat 4 ore
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • putina apa
  • Glazura:
  • 1 cana de visine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu glazura de visine:

BLAT: Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 26 cm, l-am asezat pe un platou si apoi am presat compozitia obtinuta.


CREMA: Toate ingredientele pentru crema le-am pus in blender si le-am transformat intr-o crema fina. Inainte de a pune crema peste blat am asezat pe margine cateva visine . Am pus platoul la frigider pana am pregatit glazura.


Am lasat visinele sa se dezghete, am strecurat zeama care au lasat-o (si am baut-o) si le-am mixat in blender. Am pus-o deasupra prajiturii si gata.

Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu glazura de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:48

Mi-am dat seama cand am vazut multe preparate raw la tine...grozav!

kamy 1

01.05.2011, 18:01

bun

adry88 1

08.05.2011, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baton de cereale raw