Prajitura cu gutui si alune

de Zambareata in Prajituri, 8 Oct 2012 | 3409 vizualizari

 

Mi-a trimis soacra,acum o saptamana niste gutui dar cum s-au ratacit pe drum si au ajuns la mine abia ieri si in plus erau cam...asa....fleoscaite :)) mi-era mila sa le arunc si m-am gandit sa fac ceva cu ele....

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 2 oua
  • praf de copt
  • 200 g zahar
  • 100 g alune prajite
  • 50 g ulei
  • un praf de sare
  • 2 gutui mari
  • esenta rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gutui si alune:

Faina o amestecam bine cu praful de copt, alunele si sarea. Ouale le mixam cu zaharul, adugam uleiul si amestecam usor, apoi adaugam si esenta de rom. Amestecam usor, apoi adaugam gutuile taiate cubulete. Adaugam si compozitia de faina si amestecam totul incet. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins la 180 de grade pana trece de testul cu scobitoarea!


Cand s-a racit o portionam si pudram cu zahar pudra!


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Cand bagati tava la cuptor,puteti presara deasupra zahar tos.Eu am adaugat mai tarziu si mai bine nu mai puneam :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gutui si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ela 1

05.04.2013, 20:32

la multi ani,pe unde ai disparut???

Zambareata 1

06.04.2013, 12:31

multumesc ela nu prea mai am timp sa intru pe aici,dar noroc de Padre ca ma mai trage de manecuta

Panacris 1

09.10.2013, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu alune de padure si crema de ness