Prajitura cu iaurt

de nadiuta123 in Prajituri, 8 Feb 2012 | 2456 vizualizari

 

Delicioasa si pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana zahar (250 gr)
  • 1 cana ulei 250 gr)
  • 1 cana zahar( 250gr)
  • 1 cana iaurt (250 gr)
  • 1 esenta de  rom
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Ouale se separa .Intr-un castron se bat albusurile spuma,galbenusurile se bat cu zaharul si esenta si coaja de lamaie , dupa de sau amestecat bn se adauga uleiul treptat amestecand-se continuu.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga si aceasta treptat amestecandu-se mereu.Dupa ce sau amestecat bine toate acestea se adauga si albusul batut spuma si se amesteca cu lingura de jos in sus nu foarte mult pentru a deveni prajitura pufoasa.Se ia o tava orice forma doriti si ungeti-o cu ulei si tapetati-o cu faina adaugati compozitia si dati-o la cuptor pentru 30 -40 de minute

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu zahar pudra pe deasupa si cu inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:09

Ce bine arata,trebuie incercata reteta imi placeeee

nadiuta123 1

10.02.2012, 15:58

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!