Prajitura cu iaurt si ciocolata

de Miha in Prajituri, 28 Apr 2010 | 11004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 300 g iaurt
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • ~400 g faina (cat sa iasa un aluat putin mai gros decat cel de clatite)
  • 2-3 linguri bilute de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si ciocolata:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga untul moale, apoi iaurtul cate putin, esenta de vanilie si se mixeaza continuu.

Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu bilutele de ciocolata si se da la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora.

Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ela 1

28.04.2010, 00:58

daca am mancat si desertul,pot sa merg linistita la culcare

Rocsi 1

28.04.2010, 12:16

foarte buna dar nu vreau sa nu ma ingras sa le fac in ciuda fetelor

ana 1

28.04.2010, 14:31

este foarte buna,am mancat la cineva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine si urda