Prăjitură cu magiun și nucă - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 3216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 borcan de 400g magiun,
  • 100 ml ulei,
  • 100 g zahăr,
  • 250 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu magiun și nucă - de post:

Se pune magiunul într-un castron împreună cu uleiul și zahărul și se amestecă bine. Adăugăm făina cernută cu praful de copt și sarea. La sfârșit se adaugă 50 g nucă și se amestecă bine. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei sau margarină. Se presară restul de nucă deasupra și se dă la cuptor la 180 grade pentru 30 minute.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu magiun și nucă - de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 600 lei
1599.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (14)

diaconta 1

22.04.2013, 20:23

Foarte buna

Rocsi 1

22.04.2013, 22:35

Mmm

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 15:01

Yummy!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si gem