Chec cu nuca

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Dec 2011 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • esenta de rom
  • 1 plic praf de copt
  • miez de nuca
  • 1 lingura cacao
  • faina
  • 200 ml  lapte
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca:

Luam ouale si le mixam impreuna cu zaharul, adaugand treptat plicurile de zahar vanilat, zeama de la o lamaie si esenta de rom. Apoi adaugam miezul de nuca taiat marunt, laptele si uleiul si le mixam putin impreuna la viteza mica. Adaugam plicul de praf de copt si faina cat cuprinde.


Ungem o tava cu ulei si rasturnam compozitia in tava, mai lasam putina compozitie ca sa amestecam cu lingura de cacao. Dupa ce am amestecat o adaugam in tava peste compozitie si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

brunetica 1

17.12.2011, 08:26

bun, bun, o feliuta la cafea iami ce bine suna

gaby_gabytza 1

17.12.2011, 08:58

va multumesc

MIUTA 1

03.01.2012, 12:52

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec Sylvia