Chec cu nuca

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Dec 2011 | 5110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie
  • esenta de rom
  • 1 plic praf de copt
  • miez de nuca
  • 1 lingura cacao
  • faina
  • 200 ml  lapte
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca:

Luam ouale si le mixam impreuna cu zaharul, adaugand treptat plicurile de zahar vanilat, zeama de la o lamaie si esenta de rom. Apoi adaugam miezul de nuca taiat marunt, laptele si uleiul si le mixam putin impreuna la viteza mica. Adaugam plicul de praf de copt si faina cat cuprinde.

Ungem o tava cu ulei si rasturnam compozitia in tava, mai lasam putina compozitie ca sa amestecam cu lingura de cacao. Dupa ce am amestecat o adaugam in tava peste compozitie si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

brunetica 1

17.12.2011, 08:26

bun, bun, o feliuta la cafea iami ce bine suna

gaby_gabytza 1

17.12.2011, 08:58

va multumesc

MIUTA 1

03.01.2012, 12:52

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu nuca , stafide si portocale