Cheesecake cu zmeura

de cristinne in Prajituri, 21 Mar 2011 | 3721 vizualizari

 

Usoara, pufoasa si f usor de facut
PS; abia astept zmeura proaspata, din pacate acum am folosit indulcita, la borcan, insa cu proaspata cred ca e si mai si.
Eu am facut 2 tarte, una mai mica si mai subtire si una mai mare cu mai multa zmeura.

 

INGREDIENTE

  • crema de branza mascarpone: 500gr;
  • portocale confiate (dulceata)
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • 1 borcan de zmeura indulcita;
  • 1 cutie frisca lichida 200ml;
  • 1 gelatina;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Se face un blat din biscuitii sfarmati si untul topit.


Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca (asta dupa ce e batuta in prealabil)


Se scurg zmeurele si ori se pun toate deasupra una langa alta ori se pun jumatate deasupra tartei si jumatate in interior, amestecate cu crema de branza. Se aseaza in forma de tort peste blatul de biscuiti deja asezat frumos si dat la cuptor la alegere, pt a deveni mai crocant (10minute) sau nu. Se topeste gelatina in sucul compot de la zmeura pe foc si dupa ce se leaga se lasa usor la racit, foart putin, apoi se toarna in fir subtire tot peste tarta si peste zmeuricile asezate.


Se da la rece minim 4,5 ore (de preferat o noapte).


Este incredibil de buna si de pufoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

22.03.2011, 08:55

divainbucatarie 1

22.03.2011, 09:36

adry88 1

02.06.2011, 17:04

un deliciu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure