Tarta din islere cu capsuni

de janet in Prajituri, 27 Mai 2010 | 2128 vizualizari

 

Acum 2 saptamani am facut islere, portie dubla, de credeam ca or sa manance ai mei numai din astea!
Dar nu a fost asa... ajunsesera sa se cam usuce si atunci imi veni ideea sa le faramitez ca pe biscuiti si sa fac un blat.
Si asa se nascu o alta prajitura!

 

INGREDIENTE

  • -500 de gr de biscuiti simpli(in cazul meu, islerele sfaramate)
  • -125 gr margarina unirea
  • -5 linguri de zahar
  • -500 ml lapte
  • -o budinca de vanilie din comert
  • -300gr de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din islere cu capsuni:

Intr-un vas topim margarina cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte, dupa care adaugam biscuitii faramitati sau dati prin masina de tocat,lasam biscuitii sa absoarba tot lichidul si ne ocupam de budinca, pe care o pregatim dupa instructiunile de pe plic.

O lasam si pe aceasta la racit, acoperita sa nu prinda crusta si ne pregatim sa montam prajitura.



Intr-o forma detasabila, punem biscuitii, presandu-i bine, apoi punem budinca.



Ornam cu capsuni si un pic de frisca.



Si asa islerele mele s-au transformat intr-o prajitura mai cocheta, daca pot spune asa!



Simplu, rapid si gustos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din islere cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dicarmencitta1957 1

27.05.2010, 21:30

Doamne ce bine arata,numa buna de mancat.Janet draga mea,5 furculite si felicitari ai aranjat-o foarte frumos.

gaby_duceag 1

27.05.2010, 21:31

pe gustul meu

nadina73 1

28.05.2010, 01:23

super buna cu siguranta 5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura egipteana