Prajitura cu malai

de mirela0911 in Prajituri, 23 Ian 2012 | 33085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina alba
  • 2 cani faina malai
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 400-500g lapte prins (sau iaurt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu malai:

Se amesteca separat toate ingredientele uscate, apoi se adauga restul ingredientelor si se mixeaza bine. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit pt. aproximativ 35-40 minute (se face testul cu scobitoarea). Se lasa sa se raceasca, se presara zahar pudra si se portioneaza. Se poate servi alaturi de o cana cu lapte, un iaurt,... Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

mirela0911 1

24.01.2012, 20:51

iri_love mersi

mirela0911 1

24.01.2012, 20:54

Criss sotul meu cand a auzit ce-am facut, a inceput sa rada dupa ce a gustat a zis: "mmmm e buna!"

mirela0911 1

24.01.2012, 20:55

lia multumesc
antici_gabytza mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si afine