Prajitura cu mango

de ianculubita in Prajituri, 31 Mar 2013 | 2245 vizualizari

 

O prajitura cu un gust minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza mascarpone
  • 1 cutie cu iaurt
  • 6 linguri zahar
  • 1/2 ceasca frisca
  • 2 fructe de mango
  • 1 pachet de piscoturi
  • 1/4 ceasca rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mango:

Intr-un bol amestecam branza cu iaurt si zahar; in alt bol punem romul si sucul de la 1 mango; pe un platou punem piscoturile inmuiate in acest suc, deasupra crema de branza ,felii subtiri de mango, apoi iar piscoturi, branza si fructe pana se termina totul; ultimul strat fiind de crema, ornam cu felii mari de mango si dam la rece pana in momentul servirii.

 

TIPS-URI

1

mango fiind un fruct cu un sambure destul de mare, vom avea nevoie de mai multe fructe

2

pentru suc se poate folosi si nectarul din comert

3

in loc de rom se poate folosi un coniac de buna calitate

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

31.03.2013, 16:20

imi place mult aroma de mango

ianculubita 1

01.04.2013, 08:39

diana_k 1

08.04.2013, 16:39

delicioasa prajitura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Deliciu cu visine"