Prajitura cu mere

de divainbucatarie in Prajituri, 6 Dec 2010 | 9595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi:
  • 20 linguri de faina
  • 6 linguri de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ou intreg + 1 galbenus
  • 1 pachet de unt
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • pentru topping
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita scortisoara
  • Pentru umplutura:
  • 1,5 kg mar ras
  • 250 g zahar
  • 1 lingurita varfuita cu scortisoara
Portii: 36
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Merele rase pe razatoarea mare le punem cu zahar intr-o oala pe foc si fierbem pana se moaie. Este indicat sa amestecati in oala cat de des puteti pentru a nu se lipi. Dupa ce luam merele de pe foc adaugam scortisoara.Pentru a realiza aluatul amestecam intr-un bol ingredientele si apoi framantam bine aluatul.Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi. Asezam o foaie in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, punem apoi merele si deasupra cealalta foaie. Se coace la 180° C timp de 45 de min. Cand este gata o scoatem si o lasam sa se raceasca. Pudram cu zahar pudra si scortisoara.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadina73 1

07.12.2010, 02:55

divainbucatarie 1

07.12.2010, 12:25

Va multumesc! sunteti dragute!

BuburuzaBubu 1

01.11.2012, 09:11

yuumy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cocos si mascarpone - Reteta nr. 350