Prajitura cu mere

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 12 Apr 2012 | 2720 vizualizari

 

imi pare rau ca nu am mai multe poze dar imi era descarcat acumulatorul de la apoarat

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 150 g untura
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ou
  • Un plic de praf de copt
  • Sare
  • 2 linguri zahar
  • un borcan de Mere
  • Scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

Se amesteca intr-un bol toate ingredientele pana se formeaza un aluat omogen.


Se imparte aluatul in doua parti egale si se intinde fiecare


Se tapeteaza tava cu faina si se intinde o foaie de aluat peste care se adauga merele(de la borcan) cu zahar si scortisoara, intre statul de mere si foaia de aluat se presara putin gris. Se intinde si a doua foaie de aluat si se pune la cuptorul preincalzit

 

TIPS-URI

1

eu am folosit mere la borcan, puse de mine. Dar se pot folosi si mere proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 18:08

mamaieelena

krinakrina 1

13.04.2012, 19:48

ce as mai manca...

oana_pisicutza16 1

13.04.2012, 20:03

iti dau cu mare placere Krina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si glazura de ciocolata