Prajitura cu mere

de camelia75 in Prajituri, 15 Mai 2014 | 1031 vizualizari

 

Prajitura cu mere – in 35 de minute cu tot cu pregatirea ingredientelor am obtinut o prajitura pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 2 oua medii
  • 150 gr unt
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme.

2.Adaugati ouale si mixati bine.

3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt bicarbonatul si sarea.Puneti jumatate din amestecul cu faina peste compozitia din bolul mixerului si cu ajutorul unei palete din plastic o incorporati,apoi mixati din nou.

4.Adaugati laptele,esenta de vanilie,amestecul de faina ramas si mixati pana se omogenizeaza.

5.Ungeti baza si peretii vasului cu putin unt si asezati merele taiate felii,apoi turnati compozitia.

6.Apasati MENU,programul BAKE,temperatura de 180 gr,apoi COOKING TIME si selectati 45 minute.

7.Apasati START si inchideti capacul.

8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

9.Scoateti prajitura din vas numai dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 16:06

minunata prajitura

Rocsi 1

15.05.2014, 20:29

Foarte buna si imi place!

merisor 1

15.05.2014, 22:21

Ce buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si caramel