Prajitura cu mere Microundata

de epurasha2bb in Prajituri, 19 Apr 2010 | 15414 vizualizari

 

e facuta rapid la microunde

 

INGREDIENTE

  •  un mar,
  •  o banana mica sau jumatate de banana,
  • 1 ou,
  • faina,
  •  zahar,
  • 1 fiola esenta de rom,
  • scortisoara,
  •  putin unt,
  •  cateva alune nesarate coapte si maruntite.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere Microundata:

Luam un vas de yena si il ungem cu unt, presaram zahar si scortisoara.Taiem un mar rosu cu coaja felii subtiri si le asezam razant pe fndul vasului de yena.Apoi in centru asezam in floare felii oblice de banana.Presaram si peste ele putin zahar si alune pisate.Stropim cu esenta de rom.

Apoi intr-un castron batem cele 2 oua cu 2 linguri pline de zahar si adaugam faina in ploaia cat sa iasa un aluat cam ca la clatite dar putin mai gros.Adaugam si o lingura de unt.Daca aveti un plic de praf de copt nu strica, eu am uitat sa pun dar a iesit bun si asa.Apoi turnam acest amestec peste mere.Pregatim cuptorul dand 1 minut la microunde fara nimic in el doar ca sa se incalzeasca putin.Apoi bagam vasul de yena si dam micro 7 minute.

E gata cand suprafata e poroasa ca la un burete si se desprinde usor de pereti vasului.Se rastoarna cu merele in sus, se pudreaza cu zahar si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere Microundata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

onutza 1

23.04.2010, 14:33

ok, merci! tocmai lucrez la asta. Sper sa iasa la fel ca a ta.

ela 1

18.05.2010, 18:38

am mai pus una

alice_frumi 1

07.09.2010, 11:15

am facut acesta prajitura cu mere si a iesit . Mai vreau retete pentru microunde asa gustoase.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy( prajitura cu bulgari)