Prajitura cu mere si bezea

de adriana_bobu in Prajituri, 16 Ian 2011 | 10026 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

16.01.2011, 18:31

cred ca-i tare buna. ma tenteaza

nadina73 1

16.01.2011, 18:34

super buna si eu fac ,e minunata http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-bezea-si-mar-4634.html am furat o bucata

MIUTA 1

16.01.2011, 18:51

Delicioasa

mihaelar63 1

16.01.2011, 18:51

Chiar mi-e dor de o praji cu mere

aziz 1

16.01.2011, 19:24

superrrr bunnn

RuxyRux 1

16.01.2011, 19:26

Ooooo Adri ce bunatate si ce deliciu

adriana_bobu 1

16.01.2011, 19:37

gaby, nadina, miuta, mihaela, aziz, ruxy

adriana_bobu 1

16.01.2011, 19:39

nadina , si reteta ta e foarte buna....si arata super!

Ina 1

16.01.2011, 19:51

Vreau si eu o bucatica!!

adriana_bobu 1

16.01.2011, 20:25

ina...serveste-te...

diaconta 1

16.01.2011, 20:39

ce minunat arata bezeaua aia felicitari Adriana

zaharia_mihaela2005 1

16.01.2011, 20:58

mai ai si pt mine????

Rocsi 1

16.01.2011, 21:08

imi plac mult prajiturile cu mere

adriana_bobu 1

16.01.2011, 21:11

dia, mihaela, rocsy , serviti!

LUK 1

16.01.2011, 22:45

asa i ca a iesit grozav de buna?vazand poza tocmai vroiam sa ti zic ca si tu ai facut o praji usoara ca a mea..apoi am citit reteta ..ma bucur daca ti a placut ..mie mi a fost teama sa fac cu mere sa nu s elase prea atre prin aluat..dar vad ca a iesit f frumoasa..aceeasi reteta o folosesc pt praji cu rabarbura si recunosc ca e mai buna decat cu piersici..dar de obicei vara o fac pe cea cu rabarbura..

adriana_bobu 1

16.01.2011, 23:10

daaa mi-a placut mult , dar totusi cred ca trebuie folosite fructe mai acrisoare....merele mele erau foarte dulci si se cerea ceva care sa taie dulceata....data viitoare o s-o fac si eu cu fructe din compot ....piersici, caise...o sa respect reteta originala ...a la LUK

LUK 1

16.01.2011, 23:30

parerea mea e ca tot cu rabarbura e cea mai buna..dar neavand am folosit piersici...dar sa fie un compot de calitate..adica sa fie piersicile aromate

mamaieelena 1

17.01.2011, 00:03

buna

MotanLaOale 1

17.01.2011, 08:58

buna buna

lia maria 1

17.01.2011, 11:00

adriana_bobu 1

17.01.2011, 11:46

elena, motan, lia

Cris2711 1

17.01.2011, 17:48

super delicios

adriana_bobu 1

17.01.2011, 19:42

multumesc cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Gogosi" cu mere