Prajitura cu mere si branza de vaci

de La Ancuta in Prajituri, 5 Sep 2016 | 4305 vizualizari

COMENTARII (37)

La Ancuta 1

06.09.2016, 00:15

Rocsi, te primesc cu drag

La Ancuta 1

06.09.2016, 00:16

Merisor si eu am fost aproape sa ratez Carpatiul, ca la Satic nici nu l-am văzut

La Ancuta 1

06.09.2016, 00:17

Mihaela, zici tu ca Mena stie sa faca asa bunătate???? )))

MotanLaOale 1

06.09.2016, 11:50

buna buna

Andra_Constantinescu 1

06.09.2016, 21:45

Cred ca eu sunt aia care a papat-o , nu chiar pe toata, dar un sfert cred ca da )

La Ancuta 1

07.09.2016, 01:08

Andra, eu ma bucur ca v-a placut. Data viitoare ma prezint cu portie dublă

dantes 1

07.09.2016, 10:45

Buna!

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:22

Combinate perfecta...arata grozav!

Raluca57 1

11.09.2016, 15:22

A ieșit o bunătate. Cuptorul meu nu e perfect și a rămas blatul puțin necopt, dar am mai bagat-o 10min in cuptor. Merele nu le-am calit, le-am stors de zeama, cu mana. Foarte gustoasa combinația. Mi-nu-na-ta! !!!

Andra_Constantinescu 1

22.05.2017, 10:40

Nici de data aceasta (la picnic) nu m-am săturat de prăjitura asta

La Ancuta 1

22.05.2017, 11:18

Raluca, ma bucur ca ti-a placut

La Ancuta 1

22.05.2017, 11:18

Andra, la urmatoarea intalnire aduc o tava doar pentru tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane