Prajitura cu mere si trei mirodenii

de slowfoodcuisine in Prajituri, 11 Ian 2011 | 2701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -120g unt la temperatura camerei
  • -200g zahar
  • -2 oua
  • -250g faina
  • -100g nuci tocate
  • -1cana (poate si jumatate) mere rase
  • -cate 1 lingurita din: scortisoara, nucsoara, pudra de ghimbir
  • -zahar pudra vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si trei mirodenii:

Se amesteca untul cu zahar, pana ce acesta din urma se topeste. Se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga si faina, merele scurse de zeama, nucile, si cele 3 condimente. Se pudreaza cu zaharul pudra vanilat (la cuptor va forma o crusta crocanta delicioasa). Se coace la cuptor timp de 1 ora la 180 grade. Eu am copt intr-o tava rotunda cu diametrul de 26 centimentri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si trei mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

12.01.2011, 10:39

tanyapatap 1

12.01.2011, 11:39

alinutzika 1

04.10.2011, 14:25

f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si caramel