Prajitura cu morcov

de crisad in Mancaruri de post, 3 Dec 2009 | 17729 vizualizari

 

o prajitura usor de facut foarte gustoasa si de post care imi aduce aminte de copilarie

 

INGREDIENTE

  • o cana ulei
  • o cana de zahar
  • o cana de apa minerala
  • o cana de morcov ras mic(eu am pus o cana si jumatate)
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • un praf de copt
  • faina cat cuprinde 
  • gem
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcov:

Ingredientele se amesteca impreuna; faina se pune pana se obtine un aluat mai tare decat cel de clatite si mult mai gros, se toarna in tava in care este hartie de copt se adauga gemul (eu am avut gem de piersici) si nuca tocata marunt . Se da la cuptor cam 40 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rivka 1

03.12.2009, 15:00

interesant...cred ca e buna.

crisad 1

03.12.2009, 16:55

noua ne-a placut tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:55

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi de post cu gem