Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 2574 vizualizari

 

Tot din categoria,pentru altii,dar din asta mananc si eu,rece si cu ceapa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole fideluta galbena
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 4-5 l apa ( iar nu stiu ce capacitate are oala)
  • sare
  • 1 lingurita delikat legume
  • sare d elamami sau lamamie pentru acrit
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel:

Curatam pastaile si le rupem mai mici,sa nu ne inecam cand bagam in gura.Ceapa o taiem marunt,ardeiul cubulete mici iar morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa,morcovul si ardeiul in putin ulei,adugam un pic de sare.Cand s-au inmuiat umplem oala cu apa,un pic mai mult de jumatate,ca sa incapa si fasolea.Adaugam fasolea si dovleceii taiati bucati,lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte,adaugam lingurita de leikat,sarea de lamaie ,lasam sa dea un clocot si apoi adaugam mararul taiat marunt.Este o ciorbita care se poate servi si rece,mie asa-mi place,rece si cu ceapa de apa.

 

TIPS-URI

1

dovleceii daca sunt cruzi ii adaugam mai tarziu,fierb mai repede decat fasolea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lia_ 1

01.10.2013, 22:08

pai tu cereai mereu si carnita ... eee... vezi cum esti?

Ade200 1

02.10.2013, 06:32

Foarte bună şi sănătoasă.

simona72 1

02.10.2013, 12:38

Buna tare!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Pizza de post