Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 2855 vizualizari

 

Tot din categoria,pentru altii,dar din asta mananc si eu,rece si cu ceapa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole fideluta galbena
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 4-5 l apa ( iar nu stiu ce capacitate are oala)
  • sare
  • 1 lingurita delikat legume
  • sare d elamami sau lamamie pentru acrit
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel:

Curatam pastaile si le rupem mai mici,sa nu ne inecam cand bagam in gura.Ceapa o taiem marunt,ardeiul cubulete mici iar morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa,morcovul si ardeiul in putin ulei,adugam un pic de sare.Cand s-au inmuiat umplem oala cu apa,un pic mai mult de jumatate,ca sa incapa si fasolea.Adaugam fasolea si dovleceii taiati bucati,lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte,adaugam lingurita de leikat,sarea de lamaie ,lasam sa dea un clocot si apoi adaugam mararul taiat marunt.Este o ciorbita care se poate servi si rece,mie asa-mi place,rece si cu ceapa de apa.

 

TIPS-URI

1

dovleceii daca sunt cruzi ii adaugam mai tarziu,fierb mai repede decat fasolea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lia_ 1

01.10.2013, 22:08

pai tu cereai mereu si carnita ... eee... vezi cum esti?

Ade200 1

02.10.2013, 06:32

Foarte bună şi sănătoasă.

simona72 1

02.10.2013, 12:38

Buna tare!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopidă rumenită la cuptor