Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 4931 vizualizari

 

Tot din categoria,pentru altii,dar din asta mananc si eu,rece si cu ceapa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole fideluta galbena
  • 2 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3 ardei
  • 4-5 l apa ( iar nu stiu ce capacitate are oala)
  • sare
  • 1 lingurita delikat legume
  • sare d elamami sau lamamie pentru acrit
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel:

Curatam pastaile si le rupem mai mici,sa nu ne inecam cand bagam in gura.Ceapa o taiem marunt,ardeiul cubulete mici iar morcovul il dam pe razatoare.Calim ceapa,morcovul si ardeiul in putin ulei,adugam un pic de sare.Cand s-au inmuiat umplem oala cu apa,un pic mai mult de jumatate,ca sa incapa si fasolea.Adaugam fasolea si dovleceii taiati bucati,lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte,adaugam lingurita de leikat,sarea de lamaie ,lasam sa dea un clocot si apoi adaugam mararul taiat marunt.Este o ciorbita care se poate servi si rece,mie asa-mi place,rece si cu ceapa de apa.

TIPS-URI

1

dovleceii daca sunt cruzi ii adaugam mai tarziu,fierb mai repede decat fasolea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole fideluta si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lia_ 1

01.10.2013, 22:08

pai tu cereai mereu si carnita ... eee... vezi cum esti?

Ade200 1

02.10.2013, 06:32

Foarte bună şi sănătoasă.

simona72 1

02.10.2013, 12:38

Buna tare!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu slaninuta