Prajitura cu morcovi si cu ciocolata

de -Miti- in Prajituri, 31 Ian 2011 | 3372 vizualizari

 

Am mancat acum cativa ani buni la o petrecere un carrot cake care mi-a placut mult de tot si planuiam de ceva vreme sa il fac.Mi-am facut putin curaj si am incercat o reteta. Usor de facut si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cup de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • varf de cutit de sare
  • 1/4 cup cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/2 cup nuci sfaramate
  • 1/2 cup stafide
  • 1/3 cup nuca de cocos
  • 3 oua
  • 3/4 cup zahar brun sau alb
  • 1/2 cup ulei sau margarina topita
  • 125 gr ciocolata de lapte,topita
  • 3 cup morcovi dati pe razatoare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcovi si cu ciocolata:

Pune faina,cacaoa,scortisoara,nucsoara intr-un bol.


Adauga nucile,stafidele si nuca de cocos.


Intr-un alt bol,amesteca ouale,zaharul si uleiul.


Adauga ciocolata topita ,apoi morcovii dati pe razatoare.


Amesteca cu mixtura de faina.


Se pune intr-o forma pentru cuptor de 23x32 cm.


Se coace la foc mic (160C) cam 45 minute.


Se raceste 15 minute si se scoate din forma.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcovi si cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

-Miti- 1

01.02.2011, 08:45

un cup e masura americana ptr prajituri,echivalenta cu o cana de 200 ml.

adasev12 1

01.02.2011, 12:36

aha...pai ma gandeam ca e cana ( cup in engleza) dar vroiam sa fiu sigura mersi frumos! pup

-Miti- 1

01.02.2011, 12:40

eu traduc retetele din engleza si imi e mai usor sa le scriu asa,ca daca incerc cu gramaj precis gresesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Vulcanul