Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 17 Noi 2012 | 32591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 albusuri
  • 150 g nuca de cocos
  • 5 linguri apa rece
  • 200 g zahar
  • 70 g faina
  • Stratul de ciocolata
  • 200 g ciocolata
  • 30 g cacao
  • 3 lingurite ness
  • 80 ml frisca lichida
  • Crema de vanilie:
  • 1 plic creme ole de vanilie
  • 300 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • Decor:
  • ciocolata rasa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare si zahar pana devine o spuma tare.


Adaugam apa rece, nuca de cocos si faina cernuta.


Tapetam o tava cu folie si dam la cuptor 25 de min(testul scobitorii)


Pentru stratul de ciocolata punem toate ingredientele pe foc sau baie de aburi si amestecam pana devine ca o crema.


O intindem peste blatul racit.


Pentru crema de vanilie punem toate ingredientele intr-un bol si mixam pana se intareste.


O intindem si pe ea peste prajitura,radem ciocolata(eu am pus si bucati mari de ciocolata) si dam la frigider pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (37)

Lavinia 1

27.11.2013, 18:30

Multumesc!

Larisel 1

27.11.2013, 18:41

Cat de mult imi placeeee!!

reisnaor_2006 1

20.12.2014, 09:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornete umplute