Prajitura cu nuca de cocos si iaurt

de mirela0911 in Prajituri, 26 Mai 2012 | 19020 vizualizari

 

O prajitura tare buna si racoroasa. By vero_closca.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 4 cani zahar
  • 4 cani iaurt
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 pachet unt
  • 1 cana nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si iaurt:

Intr-un vas se amesteca 4 cani faina cu 3 cani zahar, peste care se toarna 3 cani de iaurt, ouale batute si praful de copt. Se omogenizeaza bine toate ingredientele si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Ultima cana de zahar se amesteca cu nuca de cocos si se presara deasupra aluatului. Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 30-45 minute, pana devine nuca de cocos aurie. Cand este gata se lasa la racit.


Intre timp untul se topeste si se lasa sa se racoreasca putin dupa care se adauga cana de iaurt ramasa si se toarna peste prajitura racita usor inainte. Se lasa la racit (de preferat pana a doua zi) dupa care se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

laura_n 1

12.07.2012, 16:20

oricum, a meritat

Raluca57 1

18.01.2014, 13:16

Foarte buna prajitura! textura si aroma interesanta, ceva nou. Va sfatuiesc sa o mancati dupa o zi sau macar dupa ce se raceste f f bine. Eu nu am avut rabdare, am gustat calduta si prima impresie nu a fost grozava. Dar rece este minunata!!!! Raluca

mirela0911 1

18.01.2014, 19:29

Raluca, intr-adevar rece e cea mai buna! Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bounty