Prajitura cu nuca (de post)

de deyutzky in Prajituri, 9 Mar 2012 | 4241 vizualizari

 

inspirata din reteta "Prajiura zi si noapte" by Julie

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa minerala
  • 150 gr zahar+1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • nuci (bucatele mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca (de post):

Zaharul il dizolvam in apa dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie si apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.


Compozitia obtinuta se imparte in 2. Prima parte se adauga intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cea de a 2a compozitie se amesteca cu cele 2 linguri de cacao si se pune peste prima compozitie (cea alba).


Desupra se pun nucile bucatele mici si se da la cuptor pt 30 de minute la foc mediu.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.03.2012, 00:49

multumesc fetelor Veronica, sa-mi zici cum ti se pare...mie mi-a placut tare mult cum a iesit

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:31

buna

deyutzky 1

12.03.2012, 13:41

multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si crema de vanilie