Prajitura cu nuca (de post)

de deyutzky in Prajituri, 9 Mar 2012 | 4419 vizualizari

 

inspirata din reteta "Prajiura zi si noapte" by Julie

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa minerala
  • 150 gr zahar+1 plic zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • nuci (bucatele mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca (de post):

Zaharul il dizolvam in apa dupa care adaugam uleiul, esenta de vanilie si apoi faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.


Compozitia obtinuta se imparte in 2. Prima parte se adauga intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar cea de a 2a compozitie se amesteca cu cele 2 linguri de cacao si se pune peste prima compozitie (cea alba).


Desupra se pun nucile bucatele mici si se da la cuptor pt 30 de minute la foc mediu.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.03.2012, 00:49

multumesc fetelor Veronica, sa-mi zici cum ti se pare...mie mi-a placut tare mult cum a iesit

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:31

buna

deyutzky 1

12.03.2012, 13:41

multumesc mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura in 4 culori