Prajitura cu Nutella

de rodicamaria in Prajituri, 17 Feb 2013 | 5941 vizualizari

 

Nu am stiut cum sa o denumesc.Este dupa o reteta italiana : Ciambella sbriciolata con Nutella.

 

INGREDIENTE

  • 80 g unt
  • 330 g faina
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Oetker
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri apa
  • 300 g Nutella(sau Finetti sau ce vreti voi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu Nutella:

Se amesteca toate ingredientele,in afara de Nutella si se obtine un aluat sfaramicios.

Se unge tava Dry Cooker cu putin unt si pune 1/2 din aluat,sfaramitat.

Cutia cu Nutella se introduce intr-un vas cu apa fierbinte,ca sa devina mai fluida si apoi se toarna peste aluatul din tava.

Deasupra se imprastie restul de aluat.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil,pt. 35-40 min.

Se lasa la racit , se pudreaza cu zahar si apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

rodicamaria 1

17.02.2013, 12:02

Da foate buna ! Parca am pus prea multa crema,dar merge.Mancam portii mici !

Zamfira 1

17.02.2013, 19:16

MotanLaOale 1

17.02.2013, 19:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura zi si noapte - de post