Prajitura cu pere si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 18 Oct 2013 | 7986 vizualizari

 

Va poftesc la un dulce de sezon!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata menaj
  • 3 pere
  • 4 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • arome
  • 60 g unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere si ciocolata:

Ungem cu unt din belsug o forma de copt, asezam felii de pere taiate subtiri, fara samburi si casuta, restul perelor ramase, curatate de coaja, le taiem cubulete si le dam deoparte.

Intr-un vas batem bine galbenusurile cu zahar si arome, adaugam faina cu praful de copt, ciocolata topita in 60 g unt si racita, perele cubulete iar la urma albusurile batute spuma cu un praf de sare. Amestecam usor cu o spatula apoi rasturnam in tava si lasam la cuptor 30-40 minute, iar dupa ce s-a racit in tava, o rasturnam pe un platou si servim.

TIPS-URI

1

aceasta prajitura se serveste cu lingurita pentru ca perele din tava-si lasa suc,de asemenea si cubuletele din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ianculubita 1

18.10.2013, 19:55

Teo 1

20.10.2013, 21:15

cred ca e un deliciu!

ianculubita 1

21.10.2013, 08:46

Da Teo,un deliciu aromat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si nuca