Budinca dulce de dovleac

de susu in Prajituri, 1 Noi 2013 | 1719 vizualizari

 

O combinatie minunata, un amestec de mirodenii ce te duce cu gandul la alte meleaguri, anason, ghimbir, scortisoara si cuisoare...

inspiratie de la ramo_cata bucataras cu mici adaugiri

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac ras
  • 4 oua
  • 300 gr smantana grasa
  • 200 gr zahar
  • 1 vf cutit de cardamon
  • 3 cuisoare pisate marunt
  • 2-3 seminte de anason stelat
  • 1 lgt ghimbir pudra sau proaspat ras
  • 1 lgt nucsoara
  • 1 lgt scortisoara vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca dulce de dovleac:

Dovleacul ras sau taiat cubulete se caleste cu 1/2 cantitate de zahar, ouale se bat spuma cu restul de zahar si condimentele dupa care se incorporeaza celelalte ingrediente. Daca doriti o budinca mai pufoasa puteti bate albusul spuma separat. Aluatul se varsa intr-o tava tapetata si se da la cuptor pentru o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca dulce de dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Anett 1

01.11.2013, 22:54

buuun!

- TABITA - 1

01.11.2013, 23:24

Excelenta!!!

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 23:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de dovleac cu ciuperci