Prajitura cu piersici

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2011 | 1540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 5 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare


se adauga zaharul si se mixeaza bine


se adauga galbenusurie si se mixeaza usor dupa fiecare


se adauga esenta,zaharul vanilat,faina cernuta si se omogenizeaza usor,


se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,


se toarna compozitia


piersicile se spala, se scot samburii si se taie felii, dupa care se aseaza in tava. Se apasa putin sa intre in compozitie


se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea


se pudrreaza cu zahar cand este calda,


se lasa sa se raceasca dupa care se proportioneaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

monike 1

06.07.2011, 13:28

placee

adry88 1

06.07.2011, 21:19

mamaieelena 1

07.07.2011, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat ras