Prajitura cu piersici

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2011 | 3444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 5 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

 se bat albusurile spuma cu un praf de sare

se adauga zaharul si se mixeaza bine

se adauga galbenusurie si se mixeaza usor dupa fiecare

se adauga esenta,zaharul vanilat,faina cernuta si se omogenizeaza usor,

se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,

se toarna compozitia

piersicile se spala, se scot samburii si se taie felii, dupa care se aseaza in tava. Se apasa putin sa intre in compozitie

se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea

se pudrreaza cu zahar cand este calda,

se lasa sa se raceasca dupa care se proportioneaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Barbusa cu prune