Prajitura cu piersici

de Lau in Dulciuri, 5 Iul 2011 | 1663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 5 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 1 zahar vanilat
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare


se adauga zaharul si se mixeaza bine


se adauga galbenusurie si se mixeaza usor dupa fiecare


se adauga esenta,zaharul vanilat,faina cernuta si se omogenizeaza usor,


se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina,


se toarna compozitia


piersicile se spala, se scot samburii si se taie felii, dupa care se aseaza in tava. Se apasa putin sa intre in compozitie


se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea


se pudrreaza cu zahar cand este calda,


se lasa sa se raceasca dupa care se proportioneaza

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

monike 1

06.07.2011, 13:28

placee

adry88 1

06.07.2011, 21:19

mamaieelena 1

07.07.2011, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Snickers