Prajitura cu piersici

de mamaieelena in Prajituri, 10 Sep 2012 | 2415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 4 oua
  • 400 ml ulei
  • 200 ml iaurt natural
  • 500g faina (aproximativ)
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 3-4 piersici mari feliate
  • 350 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici:

Se pun in vasul pentru mixer ouale cu zaharul si se mixeaza bine, apoi se adauga iaurtul, mirodeniile, praful de copt, uleiul si faina la sfarsit. In tava aragazului se pune hartie de copt pe dimensiunea tavii, se varsa continutul vasului si se intinde egal pe toata suprafata tavii. Piersicile feliate se aseaza in rand pana acopera in totalitate suprafata intregii tavi. Se de la cuptorul preincalzit la 200 grade si se tine pana trece testul scobitorii, dar se poate observa ca marginile aluatului se desprind, semn ca este coapta prajitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

creativ3 1

11.09.2012, 11:22

Un desert ca o poveste parfumată de vara. O prăjitură splendid de simplă, excepţional de rapidă şi cât se poate de ieftină. Un aluat pufos în care încearcă să se ascundă, fără succes, piersicile pudrate cu vanilie, pentru aroma. Desi vara a trecut, am mai gasit inca piersici foarte bune, aromate la cei de la Produse de la tara, mi-am comandat de la ei de pe site legume, branzeturi gustoase si m-am gandit sa iau si fructe pentru un desert delicios. Am numai laude pentru cei de la www.produsedelatara.ro . Mi-a placut si stilul lor de a livra, in cos traditional din rachita, chiar cum spuneau si pe site.

Sim0na 1

11.09.2012, 12:53

Foarte buna!!!

jolygina 1

06.10.2012, 09:28

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Melba cu piersici