Prajitura cu piersici si scortisoara

de T I M E A in Dulciuri, 17 Oct 2015 | 3577 vizualizari

 

Va aduc un desert de sezon bun si aromat care este si cu un continut caloric mai scazut datorita indulcitorului natural Green Sugar folosit in locul zaharului.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 80 gr Green Sugar
  • 1 cana ulei (240 ml)
  • 1 cana lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • un varf de cutit sare
  • 70 gr ciocolata cu lapte si alune
  • Umplutura
  • 3 piersici mari
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingurite Green Sugar
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si scortisoara:

Intr-un bol mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam indulcitorul (sau zaharul daca folositi zahar) si mai mixam 3-4 minute.

Adaugam apoi treptat, mixand dupa fiecare, uleiul si laptele.

Incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.

Ciocolata o taiem bucatele mici si o adaugam la final amestecand cu spatula.

Turnam compozitia intr-o tava (22/35 cm am folosit eu) tapetata cu hartie de copt.

Aezam deasupra piersicile taiate felii si presaram peste piersici o lingurita de scortisoara si doua lingurite de Green Sugar.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute + 5 minute cu usa deschisa si cuptorul oprit.

Scoatem prajitura din tava si dupa ce s-a racit putin o pudram cu zahar pudra,  apoi o feliem si o servim alaturi de o cana de cafea sau cappuccino.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si ale fructe de sezon in locul piersicilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Xandrinne 1

19.10.2015, 22:24

dantes 1

15.11.2015, 07:43

Buna!

Ancutsa 1

09.08.2016, 13:14

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de porc
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Lapte condensat