Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Va aduc un desert de sezon bun si aromat care este si cu un continut caloric mai scazut datorita indulcitorului natural Green Sugar folosit in locul zaharului.
Intr-un bol mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam indulcitorul (sau zaharul daca folositi zahar) si mai mixam 3-4 minute.
Adaugam apoi treptat, mixand dupa fiecare, uleiul si laptele.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
Ciocolata o taiem bucatele mici si o adaugam la final amestecand cu spatula.
Turnam compozitia intr-o tava (22/35 cm am folosit eu) tapetata cu hartie de copt.
Aezam deasupra piersicile taiate felii si presaram peste piersici o lingurita de scortisoara si doua lingurite de Green Sugar.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute + 5 minute cu usa deschisa si cuptorul oprit.
Scoatem prajitura din tava si dupa ce s-a racit putin o pudram cu zahar pudra, apoi o feliem si o servim alaturi de o cana de cafea sau cappuccino.
1
Puteti folosi si ale fructe de sezon in locul piersicilor
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult