Budinca cu stafide si branza de vaci

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 1895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste
  •  2-3 oua
  • branza de vaca
  •  zahar (in functie de cat de dulce o vreti)
  •  1 plic zahar vanilat
  •  o esenta rom
  •  o esenta vanilie
  •  smantana (optional)
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu stafide si branza de vaci:

Am fiert pastele cu putina sare si putin ulei, atat cat scrie pe pachet. Le-am scurs si le-am dat printr-un jet de apa rece.

Intr-un castron am amestecat ouale cu toate ingredientele de mai sus. Peste aceasta compozitie am rasturnat pastele, le-am amestecat bine si le-am turnat intr-o tava, unsa cu putin ulei.

Se da la cuptor la foc potrivit, pentru aproximativ 30-35 min, pana se rumeneste oul. Cu 10-15 min inainte de a o scoate, puteti pune deasupra 1 ou batut, pentru a capata o culoare aramie.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu stafide si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ela 1

16.05.2010, 12:05

preferata mea gatesti exact ce imi place mie

Rocsi 1

16.05.2010, 13:49

ce minunata e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce