Prajitura cu piscoturi

de laura_n in Prajituri, 9 Aug 2012 | 7413 vizualizari

 

Merisor mi-a facut pofta, eu am prestat, David a mancat :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cu piscoturi (eu am folosit 20 piscoturi)
  • 5 galbenusuri
  • 5 lg zahar
  • 5 lg faina
  • 500 ml lapte
  • 100 gr cioco cu lapte
  • zmeurica pt ornat
  • nuca de cocos pt ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi:

Galbenusurile le-am mixat cu zaharul, am adaugat faina si putin lapte. Apoi, am pus la fiert si am adaugat tot laptele. Am amestecat pana a inceput sa se ingroase. Se ia de pe foc si se mai amesteca putin. Am impartit crema in doua boluri, si intr-unul am adaugat ciocolata bucati si am amestecat pana s-a topit.


Intr-o forma de chec, am intins o folie alimentara, am asezat un strat de piscoturi, crema alba, un alt strat de piscoturi si apoi crema cu ciocolata, am incheiat cu alt strat de piscoturi. Am dat la frigider pt cateva ore,apoi am scos pe un platou, am presarat nuca de cocos si zmeurica proaspata.


Este delicioasa prajiturica!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

laura_n 1

16.08.2012, 14:35

LadyCrs 1

22.08.2012, 22:00

ce bunatate!

babi5 1

14.11.2013, 09:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si mascarpone - Reteta cu numarul 900!!!