Prajitura cu prune

de Lau in Prajituri, 13 Aug 2011 | 2243 vizualizari

 

Prajitura cu prune, o prajitura de sezon

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare
  • 250 g zahar
  • 1,1/2 cana faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf copt
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

Preparare prajitura cu prune


albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza bine


galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri


se adauga laptele,esenta de rom


faina se amesteca cu praful de copt,se adauga peste compozitie


se omogenizeaza bine


se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina


se adauga compozitia din care oprim 4 linguri,


se adauga cacao si se amesteca cu compozitia ramasa


cu o lingura,se adauga peste cea alba si cu o furculita modelam


se adauga prunele taiate in jumatate


se da tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu o scobitoare


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 16:57

nu te supara,dar in poza nu pare coapta cred ca ai dat focul prea mare la cuptor sau a fost foarte moale aluatul

alinutzika 1

15.08.2011, 22:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune