Prajitura cu prune

de Lau in Prajituri, 13 Aug 2011 | 2655 vizualizari

 

Prajitura cu prune, o prajitura de sezon

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare
  • 250 g zahar
  • 1,1/2 cana faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf copt
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

Preparare prajitura cu prune


albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga zaharul si se mixeaza bine


galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri


se adauga laptele,esenta de rom


faina se amesteca cu praful de copt,se adauga peste compozitie


se omogenizeaza bine


se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina


se adauga compozitia din care oprim 4 linguri,


se adauga cacao si se amesteca cu compozitia ramasa


cu o lingura,se adauga peste cea alba si cu o furculita modelam


se adauga prunele taiate in jumatate


se da tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu o scobitoare


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:45

vergi 1

14.08.2011, 16:57

nu te supara,dar in poza nu pare coapta cred ca ai dat focul prea mare la cuptor sau a fost foarte moale aluatul

alinutzika 1

15.08.2011, 22:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea