Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Prunele se spala bine, se desamburesc, se taie jumatati ori felii, dupa preferinta, apoi se amesteca cu zaharul vanilat si 1-2 linguri de zahar tos, functie de dulceata fructelor.
Ouale se separa: albusurile se bat spuma, galbenusurile se mixeaza cu zaharul cateva minute pana rezulta o crema. Se adauga uleiul, putin cate putin, laptele, esenta de vanilie si albusurile batute spuma, apoi se incorporeaza faina si praful de copt nestins.
Compozitia o varsam intr-o tava de aprox 22 x 30 cm tapetata cu hartie de copt. Deasupra se distribuie prunele, apoi se introduce tava in cuptorul preincalzit. Se coace 30-35 min la foc mediu facandu-i testul cu scobitoarea.
1
Prunele se pot inlocui cu piersici, caise, visine, capsuni etc si prajitura va fi cel putin la fel de gustoasa. :)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult