Prajitura cu prune

de ralu_ca in Prajituri, 23 Aug 2014 | 1861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 18 prune
  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 9-10 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • margarina uns tava
  • 5-6 linguri zahar pentru tapatat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

O tava mai mare am tapetat-o cu hartie de copt, apoi uns-o cu margarina, am presarat zaharul si am asezat jumatati de prune. Intr-un vas am batut bine albusurile cu zaharul, zahar vanilat, apoi am adaugat galbenusurile si esenta, uleiul, iar la final faina, pana am obtinut o compozitie asemanatoare cu cea de chec. Am turnat in tava deja pregatita si am introdus la cuptor.


Dupa ce s-a copt, am scos din cuptor, am lasat sa se raceasca putin si am rasturna prajitura pe un platou. Cand s-a racit se portioneaza si se serveste... o bunatate !


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

24.08.2014, 13:02

Wow!ce bine arata!

Rocsi 1

26.08.2014, 19:08

Ce imi plac aceste prajituri cu prune!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 23:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu prune