Prajitura cu rubarba (Reteta 300)

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Mai 2015 | 2412 vizualizari

 

Am mai mancat dar nu am facut niciodata,am spus sa incerc si am reusit.Este foarte buna,v-o recomand.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri lapte
  • 9 linguri ulei
  • 14 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 7 fire de rabarbura
  • 1 lingurita de faina
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rubarba (Reteta 300):

Mixam foarte bine ouale cu zaharul si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit. Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.


Compozitia rezultata o turnam intr-un vas de yena.Rabarbura pe care in prealabil am curatat-o o taiem bucatele potrivite si o amestecam cu o lingurita de zahar si faina si o repartizam uniform in vas peste compozitie.


Incingem cuptorul la 200 de grade si o lasam pana se rumeneste.Facem testul cu scobitoarea.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Rabarbura o putem amesteca cu o lingurita de faina inainte sa o punem peste compozitie ca sa nu se duca toata la fundul vasului si sa ramana la suprafata.

2

in loc de faina putem folosi o lingurita de gris.

3

peste rabarbra trebuie pus putin zahar ca sa ramana acrisoara la gust,este tot farmecul prajiturii.

4

putem sa-i facem o bezea din albus deasupra.

5

daca nu amestecam rabarbura cu zahat putem la sfarsit cand este gata prajitura sa o stropim cu glazura de ciocolata sau cu sirop de fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarba (Reteta 300)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

poa 1

20.06.2015, 23:13

Panacris 1

27.06.2015, 15:27

Hei! Felicitari și a la cât mai multe rețete! Prăjitura arată tare bine, e pe gustul meu

reisnaor_2006 1

27.06.2015, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
prajitura rapida de duminica