Prajitura cu struguri

de Sim0na in Prajituri, 6 Dec 2012 | 3731 vizualizari

 

Sursa: http://www.divainbucatarie.ro/prajitura-cu-struguri/

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 140 g zahar
  • 140 g faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri lapte
  • esenta vanilie
  • struguri albi si negrii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Untul la temperatura camereu l-am mixat impreuna cu zaharul, pana a devenit o crema. Am adaugat ouale pe rand, mixand continuu. Faina am amestecat-o cu praful de copt, apoi am incorporat-o compozitiei, adaugand laptele si esenta de vanilie.


Am uns si tapetat cu hartie de copt o forma de yena (18x29), in care am turnat compozitia. Boabele de strugure i-am spalat si lasat sa se scurga de apa, apoi i-am tavalit prin putina faina (daca vreti sa ramana toti deasupra tavaliti-i mai bine), apoi i-am asezat deasupra aluatului.


Am dat tava la coptorul preincalzit la 200 grade, pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.


Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am pudrat-o cu zahar pudra cu aroma de vanilie.


Pofta buna va doresc!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

adry88 1

07.12.2012, 11:48

ma servesc si eu cu o bucatica

mamaieelena 1

07.12.2012, 12:07

mmm ce buna este......

Panacris 1

29.08.2013, 10:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu struguri