Prajitura cu urda

de Lau in Prajituri, 4 Iul 2011 | 12319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 20 linguri lapte
  • 20 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao neagra
  • 2 zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1 kg urda
  • 3 oua
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul se amesteca, apoi faina alternand cu laptele, cacao, esenta de rom, praful de copt si se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna 3 parti din compozitie, se da la cuptor pana se intareste putin, dupa care se adauga compozitia de urda.

Urda se amesteca cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie si la final albusurile batute spuma. Omogenizam si turnam compozitia peste aluat. Turnam restul de compozitie cu cacao, dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra sau cu pesmet din biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (12)

Lau 1

04.07.2011, 21:44

multumesc

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:43

MIUTA 1

05.07.2011, 15:07

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere caramelizate