Prajitura cu urda

de Lau in Prajituri, 4 Iul 2011 | 9724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 20 linguri lapte
  • 20 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao neagra
  • 2 zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1 kg urda
  • 3 oua
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul se amesteca, apoi faina alternand cu laptele, cacao, esenta de rom, praful de copt si se omogenizeaza.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna 3 parti din compozitie, se da la cuptor pana se intareste putin, dupa care se adauga compozitia de urda.

Urda se amesteca cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie si la final albusurile batute spuma. Omogenizam si turnam compozitia peste aluat. Turnam restul de compozitie cu cacao, dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Pudram cu zahar pudra sau cu pesmet din biscuiti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

04.07.2011, 21:44

multumesc

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:43

MIUTA 1

05.07.2011, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L