Prajitura cu urda

de Lau in Prajituri, 4 Iul 2011 | 10421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 20 linguri lapte
  • 20 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao neagra
  • 2 zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1 kg urda
  • 3 oua
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul se amesteca, apoi faina alternand cu laptele, cacao, esenta de rom, praful de copt si se omogenizeaza.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna 3 parti din compozitie, se da la cuptor pana se intareste putin, dupa care se adauga compozitia de urda.


Urda se amesteca cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie si la final albusurile batute spuma. Omogenizam si turnam compozitia peste aluat. Turnam restul de compozitie cu cacao, dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Pudram cu zahar pudra sau cu pesmet din biscuiti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

04.07.2011, 21:44

multumesc

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:43

MIUTA 1

05.07.2011, 15:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6150 puncte

MotanLaOale

4939 puncte

mirela0911

4567 puncte

 Adi

4424 puncte

Rocsi

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata "cu dovleac