Prajitura cu urda

de Lau in Prajituri, 4 Iul 2011 | 9947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 20 linguri lapte
  • 20 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 linguri cacao neagra
  • 2 zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • 1 kg urda
  • 3 oua
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda:

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga uleiul se amesteca, apoi faina alternand cu laptele, cacao, esenta de rom, praful de copt si se omogenizeaza.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, se toarna 3 parti din compozitie, se da la cuptor pana se intareste putin, dupa care se adauga compozitia de urda.


Urda se amesteca cu galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, esenta de lamaie si la final albusurile batute spuma. Omogenizam si turnam compozitia peste aluat. Turnam restul de compozitie cu cacao, dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Pudram cu zahar pudra sau cu pesmet din biscuiti

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

04.07.2011, 21:44

multumesc

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:43

MIUTA 1

05.07.2011, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Amandina