Prajitura cu visine 2

de susu in Prajituri, 9 Dec 2010 | 1851 vizualizari

 

Aceasta prajitura poate fi facuta si cu fructe care au fost congelate

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Esente
  • Coaja de portocale si lamaie
  • 6 linguri zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine 2:

Visinele fara samburi se presara cu ceasca de zahar si se lasa cateva ore la rece sa se lase siropul.


Cele 6 linguri de zahar se bat cu galbenusurile, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Albusurile reci se bat spuma cu zeama de lamaie si un praf de sare. Se pun alternative cateva linguri de faina si cateva de albus si se amesteca de jos in sus. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (tava de 20/30). Se aseaza visinele scurse si date putin prin faina. Sucul ramas nu-l aruncati pastrati-l la congelator pentru o alta prajitura. Se da la cuptor pana se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

09.12.2010, 21:10

buna ,buna si gustoasa

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 22:05

Foarte fina fav

LUK 1

09.12.2010, 23:43

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Eszter Hazi