Prajitura cu visine 2

de susu in Prajituri, 9 Dec 2010 | 3368 vizualizari

 

Aceasta prajitura poate fi facuta si cu fructe care au fost congelate

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 6 oua
  • 6 linguri de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Esente
  • Coaja de portocale si lamaie
  • 6 linguri zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine 2:

Visinele fara samburi se presara cu ceasca de zahar si se lasa cateva ore la rece sa se lase siropul.


Cele 6 linguri de zahar se bat cu galbenusurile, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Albusurile reci se bat spuma cu zeama de lamaie si un praf de sare. Se pun alternative cateva linguri de faina si cateva de albus si se amesteca de jos in sus. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (tava de 20/30). Se aseaza visinele scurse si date putin prin faina. Sucul ramas nu-l aruncati pastrati-l la congelator pentru o alta prajitura. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine 2" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

09.12.2010, 21:10

buna ,buna si gustoasa

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 22:05

Foarte fina fav

LUK 1

09.12.2010, 23:43

buna

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si bezea