Prajitura cu visine

de mihaelaM in Prajituri, 8 Iul 2011 | 4667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri ulei
  • 1 lingura cacao
  • visine
  • 1lingurita praf de copt
  • zahar pudra cu vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Prima data scoatem samburii la visine si le lasam sa se scurga bine.

Separam albusurile si le batem spuma.Punem putin cate putin zaharul.

Galbenusurile le frecam cu uleiul si un praf de sare,apoi il punem peste albusurile cu zaharul.Punem si faina amestecata cu praful de copt.Mixam bine dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Mai oprim putin din compozitie si o amestecam cu cacaua,apoi o putem pune peste aluatul alb.Pudram visinile cu putina faina(sa nu se duca la fund) si le putem pune in tava.Dam tava la cuptorul incins cam 45 min,pana trece testul de scobitoare.

O data prajitura racita o putem pudra cu zahar,o taiem cubulete si o punem pe platou pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

horia 1

09.07.2011, 22:17

superba prajitura,imaginile la fel extraordinare.felicitari!

mihaelaM 1

10.07.2011, 11:27

multumesc Edy

mihaelaM 1

10.07.2011, 11:29

multumesc Horia,dar imaginile tale sunt mult mai frumoase

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu ciocolata