Prajitura cu visine

de Lorra in Prajituri, 21 Noi 2011 | 7735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 180 gr.zahar (8 linguri)
  • 180 gr.faina (1 cana)
  • 180 gr. margarina (100 gr. unt)
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se freaca margarina (untul) cu zaharul.

Se adauga pe rand cele 3 galbenusuri apoi faina, praful de copt (stins in suc de lamaie) si coaja de lamaie.

Se incorporeaza albusurile batute spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat.

Se pune compozitia in tava si se aseaza fructele dupa ce au fost spalate, curate de samburi si pudrate cu putina faina (pt. a nu se lasa in josul prajiturii).

Se presara un starta subtire de zahar pudra peste fructe.

Se baga in cuptorul preincalzit si se coace la foc potrivit aprox. 30 min.

Se pudreaza si se portioneaza.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

24.11.2011, 23:43

Foarte buna

brunetica 1

18.12.2011, 08:36

faina , mai ales ca are visine ,iami

Lorra 1

20.12.2011, 15:42

mc, va pup

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si frisca