PRAJITURA CU VISINE

de Rocsi in Prajituri, 6 Ian 2010 | 3170 vizualizari

 

RETETA O AM DE LA MAMA PRIETENULUI MEU.....TOT MI-A TRIMIS PRAJITURI SI AM CERUT SI EU RETETA.

 

INGREDIENTE

  • 5OUA
  • 200 GR ZAHAR
  • 200 GR MARGARINA
  • 200 GR FAINA
  • 1PRAF COPT
  • ESENTE
  • VISINE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PRAJITURA CU VISINE:

SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL,MARGARINA SPUMA.


SE ADAUGA FAINA SI 2 ALBUSURI BATUTE SPUMA.


SE PUN SI RESTUL INGREDIENTELOR.


COMPOZITIA SE PUNE INTR-O TAVA TAPETATA ,NU PREA MARE,SE PUN VISINELE SI SE DA LA CUPTOR.


CELELALTE 3 ALBUSURI SE BAT SPUMA CU 3,4 LINGURI DE ZAHAR.


CU 10 MIN INAINTE DE A SE TERMINA PRAJITURA DE COPT,SE SCOATE DIN CUPTOR,SE TOARNA ALBUSURILE BATUTE PESTE ,SE NIVELEAZA SI SE MAI DA 10 MIN LA CUPTOR.


KND O SCOATEM RADEM CIOCOLATA PESTE.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU VISINE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Teo 1

06.01.2010, 21:24

reteta pare simpla;are visine?atunci cu siguranta e gustoasa.

Rocsi 1

06.01.2010, 21:43

da e foarte buna ionix

Rocsi 1

06.01.2010, 21:43

am pus foarte multe visine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Koulourakia lambriatika – BISCUITI GRECESTI PENTRU PASTE