PRAJITURA CU VISINE

de Rocsi in Prajituri, 6 Ian 2010 | 5414 vizualizari

 

RETETA O AM DE LA MAMA PRIETENULUI MEU.....TOT MI-A TRIMIS PRAJITURI SI AM CERUT SI EU RETETA.

 

INGREDIENTE

  • 5OUA
  • 200 GR ZAHAR
  • 200 GR MARGARINA
  • 200 GR FAINA
  • 1PRAF COPT
  • ESENTE
  • VISINE
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PRAJITURA CU VISINE:

SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL,MARGARINA SPUMA.

SE ADAUGA FAINA SI 2 ALBUSURI BATUTE SPUMA.

SE PUN SI RESTUL INGREDIENTELOR.

COMPOZITIA SE PUNE INTR-O TAVA TAPETATA ,NU PREA MARE,SE PUN VISINELE SI SE DA LA CUPTOR.

CELELALTE 3 ALBUSURI SE BAT SPUMA CU 3,4 LINGURI DE ZAHAR.

CU 10 MIN INAINTE DE A SE TERMINA PRAJITURA DE COPT,SE SCOATE DIN CUPTOR,SE TOARNA ALBUSURILE BATUTE PESTE ,SE NIVELEAZA SI SE MAI DA 10 MIN LA CUPTOR.

KND O SCOATEM RADEM CIOCOLATA PESTE.

Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA CU VISINE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

Teo 1

06.01.2010, 21:24

reteta pare simpla;are visine?atunci cu siguranta e gustoasa.

Rocsi 1

06.01.2010, 21:43

da e foarte buna ionix

Rocsi 1

06.01.2010, 21:43

am pus foarte multe visine.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Isler