Cremes a la Mona

de aziz in Prajituri, 5 Feb 2011 | 8985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi pt cremsnit
  • 500ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri amidon
  • o cutie smantina pt frisca (250ml)
  • 1 puding vanilie
  • 125 ml lapte rece
  • caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremes a la Mona:

facem mai intii crema ca pt eclere, incalzim laptele 500 ml din care oprim un pahar rece pe care il amestecam cu galbenusurile si amidonul. Zaharul il punem in laptele cald si cind incepe sa fiarba se adauga laptele cu ou si amidon si amestecam continuu. Cind s-a ingrosat se da la rece .Smantina pt frisca o mixam cu puddingul si 125 ml lapte aceasta crema se amesteca cu crema de lapte cind aceasta s-a racit. Punem peste prima foaie crema obtinuta, foaia de deasupra eu am taiat-o patratele peste care am turnat caramel.


Se lasa la frigider citeva ore sau peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes a la Mona" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

aziz 1

10.02.2011, 09:22

kamy de asta nu te saturi niciodata

adry88 1

04.07.2011, 21:20

aziz 1

05.07.2011, 09:05

eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit American