Prajitura cu visine

de Constelatialeu in Prajituri, 1 Feb 2013 | 5167 vizualizari

 

Eu o consider una dintre cele mai simple prajituri.Imi place sa o fac atunci cand am oua de casa,are o culoare mai frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri de apa
  • 20-25 de visine mari si carnoase
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Galbenusurile se freaca cu zaharul foarte bine, se adauga uleiul si apa, amestecand usor, ca la maioneza. Separat albusurile se bat cu un praf de sare, spuma tare. Se adauga faina peste galbenusuri si la final albusurile ,se omogenizeaza compozitia si se toarna in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Visinele au fost scobite de samburi si lasate la scurs. Dupa ce s-au scurs bine le tavalim prin faina si le punem peste compozitie, dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. Se taie rece si se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

01.02.2013, 19:40

ador prajiturile cu visine

Rocsi 1

01.02.2013, 21:28

O prajiturica foarte buna!

diana_k 1

02.02.2013, 20:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasturnata cu visine si frisca