Prajitura cu visine

de mari_sasi in Prajituri, 13 Iun 2013 | 2464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 10 lg apa
  • 8 lg ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • zahar vanilat
  • 1/2 kg visine (fara samburi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

-albusurile se bat spuma (ca pt bezea)


-zaharul si apa se pun la fiert la foc mic si at cand zaharul sa topit se toarna peste albusuri


-praful de copt se amesteca cu galbenusurile si cu cele 8 lg de ulei


-albusurile se incorporeaza cu galbenusurile si cu faina (cernuta)


-visinele (fara samburi) le-am adaudat in doua etape,prima transa cand am dat prajitura la cuptor,si transa a doua dupa aprox 15 min


Pentru coacere am folosit o tava de 23/33 , la o temp de 160 gr aprox 50 min


 

TIPS-URI

1

prajitura cu visine

2

prajitura cu fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mari_sasi 1

13.06.2013, 15:31

iertare... m-am grabit

diaconta 1

13.06.2013, 15:51

Bun venit
o prajitura care-mi place

samira2 1

26.06.2013, 14:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu iaurt, branza si visine