Prajitura cu visine

de mari_sasi in Prajituri, 13 Iun 2013 | 3088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 10 lg apa
  • 8 lg ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • zahar vanilat
  • 1/2 kg visine (fara samburi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

-albusurile se bat spuma (ca pt bezea)


-zaharul si apa se pun la fiert la foc mic si at cand zaharul sa topit se toarna peste albusuri


-praful de copt se amesteca cu galbenusurile si cu cele 8 lg de ulei


-albusurile se incorporeaza cu galbenusurile si cu faina (cernuta)


-visinele (fara samburi) le-am adaudat in doua etape,prima transa cand am dat prajitura la cuptor,si transa a doua dupa aprox 15 min


Pentru coacere am folosit o tava de 23/33 , la o temp de 160 gr aprox 50 min


TIPS-URI

1

prajitura cu visine

2

prajitura cu fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mari_sasi 1

13.06.2013, 15:31

iertare... m-am grabit

diaconta 1

13.06.2013, 15:51

Bun venit
o prajitura care-mi place

samira2 1

26.06.2013, 14:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu aroma de fistic (reteta 700)