Prajitura cu visine

de Bunica in Prajituri, 13 Mar 2015 | 2246 vizualizari

 

Prajitura cu visine preparata de doua ori intr-o saptamana:)))))la dorinta frumuselului;)

 

INGREDIENTE

  • 400 g. visine fara samburi
  • 300 g. zahar
  • 150 ml. ulei
  • 400 g. iaurt sau lapte sana
  • 400 g. faina
  • 2 oua
  • 1 plic praf de copt
  • arome dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

mixeaza ouale cu zaharul.


Adauga uleiul.iaurtul,praful de copt si aromele.


mixeaza in continuare adaugand faina.


Ia o tava 40/25,tapeteaz-o cu hartie de copt .


Toarna compozitia in tava.


Visinele decongelate,scurse si adauga deasupra compozitiei.


Da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 20-25 minute .


Inainte de a scoate tava din cuptor fa testul cu scobitoare.


Lasa prajitura sa se raceasca si apoi pudreaz-o.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

14.03.2015, 13:32

Buni cred ca ai avut de rasfatat pe cineva

monik80 1

14.03.2015, 16:06

Bunica 1

15.03.2015, 13:11

Micul mofturos răsfățat,Mihaela I-a plăcut nesperat de mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine