Prajitura cu visine

de luminita79 in Dulciuri, 27 Apr 2016 | 4704 vizualizari

 

Este simpla, pufoasa si foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 5 oua
  • o cana de zahar o cana de faina
  • o cescuta de apa si una de ulei
  • un plic praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • esenta
  • visine congelate
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu cana de zahar si cescuta de apa. Galbenusurile se freaca cu un varf de cutit de sare si cescuta de ulei; ca la maioneza. Se incorporeaza galbenusurile peste albusuri, se adauga zah vanilat,esenta si cana de faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra se aseaza visinele date prin putina faina, pentru a nu se lasa la fundul tavii. Se coace 25 min la cuptor pana trece testul scobitorii... Se scoate tava din cuptor, se asteapta sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar pudra.


POFTA BUNA !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

susu 1

13.05.2016, 22:18

Vreau s-o fac mâine spune-mi te rog cat are cescuta pt apa vreo 200 de ml?

susu 1

13.05.2016, 22:21

Apa folosita este fierbinte? Eu asa o folosesc la pandispan

luminita79 1

27.05.2016, 18:33

Buna...apa sa fie rece iar cescuta mea are 50 ml

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de visine