Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Iun 2013 | 3578 vizualizari

 

Am achizitionat cateva visine altoite,din pacate putine,doar pentru o prajitura,restul au fost mancate de pasarile cerului sau stricate din cauza ploilor.....

 

INGREDIENTE

  • 350 g margarina rama
  • 8 oua
  • 270 g zahar pudra
  • 1 praf de copt cu sofran
  • 30 visine
  • cca 50-60 g ''aschii''ciocolata
  • cca 50 -60 g pepite ciocolata
  • 270 g faina
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata:


Margarina lasata sa se inmoaie la temperatura camerei se freaca cu zaharul pana devine o crema omogena.Se adauga galbenusurile,unul cate unul si se omogenizeaza,apoi faina amestecata cu praful de copt.


Albusurile se bat spuma si se adauga peste margarina.La final punem ''aschiile'' de ciocolata si amestecam bine. Apoi luam visinile ce au fost scobite si le umplem cu pepite de ciocolata. Intindem compozitia in tava (38/26) tapetata cu hartie de copt,asezam visinile si bagam la cuptorul preancalzit.


Cand trece testul scobitorii este gata.


Se lasa la racit ,se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

 

TIPS-URI

1

albusurile batute cu un praf de sare

2

visinele se lasa la scurs

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine altoite si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

babi5 1

18.06.2013, 12:41

Bunaaaaaaaaaaaaa!!! tare

Anett 1

18.06.2013, 13:03

Alina26 1

18.06.2013, 17:07

ce bine arata!!tare as manca o bucatica!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si bezea